πώς να γίνετε αόρατοι στο διάλειμμα της φυλακής


Απάντηση 1:

Νομίζω ότι θέλετε να απενεργοποιήσετε, αλλά δεν θέλετε πραγματικά να γνωρίζουν οι άλλοι ότι το απενεργοποιήσατε. Τότε ο μόνος τρόπος είναι να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας.

Για χρήση στο Android είναι εύκολο, απλώς εγκαταστήστε μερικές ψεύτικες εφαρμογές τοποθεσίας GPS, αλλά θα εντοπιστεί εύκολα από το life360 :(

Για χρήστες iPhone, είναι λίγο περίπλοκο.

Η κανονική τοποθεσία ψεύτικου GPS χρειάζεται να κάνετε jailbreak το iPhone σας. Ωστόσο, το Life360 μπορεί να ανιχνεύσει εάν έχετε jailbreak το iPhone σας, οπότε δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο jailbreak για να ψεύξετε το iPhone σας. (btw, jailbreak περιλαμβάνουν κινδύνους)

Η καλύτερη λύση για χρήστες iPhone & Life360 είναι να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή διπλής τοποθεσίας για να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας iOS χωρίς jailbreak. Λειτουργεί καλά στο Life360 από την εφεύρεσή του :)


Απάντηση 2:

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την τοποθεσία σας σε οποιονδήποτε από τους Κύκλους σας. Η απενεργοποίηση της τοποθεσίας σας σε έναν κύκλο δεν θα επηρεάσει την κοινή χρήση τοποθεσίας σε άλλους κύκλους. Λάβετε υπόψη ότι τα check in θα ενημερώσουν την τοποθεσία σας για αυτόν τον Κύκλο ακόμα και αν η κοινή χρήση τοποθεσίας είναι απενεργοποιημένη. Εάν πατήσετε το κουμπί πανικού, θα ενεργοποιηθεί ξανά η κοινή χρήση τοποθεσίας για αυτόν τον Κύκλο.

Για να σταματήσετε να κοινοποιείτε την τοποθεσία σας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα,

Για iPhone και Android: Μεταβείτε στον Κύκλο που θέλετε να επεξεργαστείτε Ανοίξτε το Μενού Μετάβαση στην Κοινοποίηση τοποθεσίας Αλλαγή της Κοινοποίησης τοποθεσίας σε ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

Για Windows: Μεταβείτε στον Κύκλο που θέλετε να επεξεργαστείτε Ανοίξτε το Μενού από το κάτω μέρος «…» Κουμπί Μετάβαση στην Κοινοποίηση τοποθεσίας Αλλαγή της Κοινοποίησης τοποθεσίας σε ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ


Απάντηση 3:

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την τοποθεσία σε οποιονδήποτε από τους Κύκλους σας. Λάβετε υπόψη ότι εάν πατήσετε το κουμπί πανικού, θα επανέλθει στην παρακολούθηση τοποθεσίας.

Εδώ μπορείτε να το κάνετε στο iPhone στις Ρυθμίσεις:

Για Windows:

  1. Μεταβείτε στον Κύκλο που θέλετε να επεξεργαστείτε
  2. Ανοίξτε το Μενού από το κάτω κουμπί «…»
  3. Μετάβαση στην Κοινοποίηση τοποθεσίας
  4. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ την Κοινοποίηση τοποθεσίας

Απάντηση 4:

Ένα άλλο ΠΑΙΔΙ που θέλει να μην προστατεύεται.

Πρόσθεσα παρακολούθηση στα τηλέφωνα των γονιών μου και τώρα παρακολουθούνται και οι 8 συσκευές που έχω.

Αυτό είναι καλό εάν τα τηλέφωνα χαθούν ή κλαπούν για να τα ανακτήσουν.

Εάν το άτομο χαθεί ή ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που χρησιμοποιώ είναι να βρω τους γονείς μου όταν δεν μπορούν να ακούσουν τον ήχο του τηλεφώνου. Η δυνατότητα LOCATE είναι πολύ φορτίο, πιο δυνατά από τον κανονικό ήχο κλήσης, οι μαμάδες μου είναι μια γάτα.

Είδα κάποιος να σε πηδά και να σε παίρνει εσύ και το τηλέφωνό σου, τότε οι γονείς σου μπορούν να σε ανακτήσουν ή τουλάχιστον να δουν πού πήγατε, αν και η διαδρομή του για να μάθεις πού να ψάξεις. Αλλά δεν θέλετε να παρακολουθείτε έτσι που δυσκολεύει να σας βρει να σας ανακτήσει εάν συμβεί κάτι φοβερό. Επίσης είναι πιθανό ότι θα ξέρουν και θα ζητήσουν το τηλέφωνό σας και θα το πάρουν μακριά σας έως ότου συμμορφωθείτε με τις επιθυμίες τους να σας προστατεύσουν.


Απάντηση 5:

Σε iOS: Ρυθμίσεις -> Απόρρητο -> Υπηρεσίες τοποθεσίας -> Life360. Ορίστε την επιλογή που θέλετε: Πάντα, ενώ χρησιμοποιείτε, Ποτέ.


Απάντηση 6:

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις

Πατήστε εφαρμογές

Κάντε κύλιση μέχρι να δείτε τη ζωή 360

Πατήστε στη ζωή 360

Επιλέξτε δικαιώματα

Απενεργοποιήστε το Wi-Fi και την τοποθεσία

Ξεκλειδώστε και ανοίξτε ένα κρύο με τα αγόρια


Απάντηση 7:

Το Life360 υποστηρίζει τώρα την απενεργοποίηση της κοινοποίησης τοποθεσίας. Δοκιμάστε να κατεβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση.


Απάντηση 8:

Ανοίξτε το Μενού.

Στην εφαρμογή, πατήστε στον Κύκλο που θέλετε να επεξεργαστείτε.

Πατήστε "Κοινή χρήση τοποθεσίας"

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ την Κοινοποίηση τοποθεσίας.

Στον χάρτη, η τοποθεσία σας θα εμφανίσει το μήνυμα "Τοποθεσία σε παύση"


Απάντηση 9:

Δεν ξέρω για το 360, μου ρωτήθηκε πώς να το κάνω hack και είπα το ίδιο πράγμα.

Καλέστε την εταιρεία ή στείλτε τους μήνυμα, μπορούν να σας πουν.


Απάντηση 10:

Απλώς διαγράψτε την εφαρμογή.


Απάντηση 11:

Πώς θα χαθώ χωρίς κανείς να σε βρει;