πώς να αποκλείσετε άτομα από το να βλέπουν την ιστορία σας


Απάντηση 1:

Θέλετε απλώς να μην βλέπουν την ήδη δημοσιευμένη ιστορία σας, αλλά να παραμένουν φίλοι μαζί σας; Εάν ναι, όταν έχετε δημοσιεύσει μια ιστορία, όπως είπε το άλλο άτομο, μεταβείτε στην οθόνη της ιστορίας σας και κάντε κλικ στο κουμπί επιλογής τριών κουκκίδων, επιλέξτε "προσαρμοσμένο" και, στη συνέχεια, μετακινηθείτε στη λίστα φίλων σας και επιλέξτε ποια άτομα θέλετε να δείτε το.

Μια άλλη επιλογή είναι πριν από τη δημοσίευση της ιστορίας σας, επιλέξτε να δημιουργήσετε μια νέα «ιδιωτική ιστορία», την οποία μπορείτε να επιλέξετε όλους τους φίλους που θέλετε να δείτε και να αφήσετε τους φίλους που δεν θέλετε να τη δουν!

Ωστόσο, ίσως είναι πιο εύκολο να αποκλείσετε εντελώς αυτό το άτομο που δεν θέλετε να βλέπετε τις ιστορίες σας .. για να το κάνετε αυτό, απλώς επισκεφτείτε το προφίλ του, κάντε κλικ στις επιλογές και επιλέξτε αποκλεισμό!


Απάντηση 2:

Σε κάθε περίπτωση, δείτε πώς μπορείτε να αποκλείσετε συγκεκριμένα άτομα από το Snapchat Story. Ανοίξτε το Snapchat και από την κύρια οθόνη, σύρετε προς τα κάτω και πατήστε το εικονίδιο Ρυθμίσεις επάνω δεξιά. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και στην ενότητα "Ποιος μπορεί", επιλέξτε Προβολή της ιστορίας μου. Επιλέξτε Custom και, στη συνέχεια, επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στο άτομο / άτομα που θέλετε να αποκλείσετε.


Απάντηση 3:

Κατά την ανάρτηση, πατάτε το snap σας στην επάνω αριστερή πλευρά της οθόνης. Στη συνέχεια, κάτω από το snapcode σας, θα εμφανιστεί το "My Story" και από αυτό υπάρχουν τρεις τελείες. Όταν θέλετε να αποκλείσετε κάποιον από την ιστορία σας, πρέπει να πατήσετε "προσαρμοσμένο" και να μετακινηθείτε στις λίστες των ατόμων που δεν θέλετε να δείτε την ιστορία σας. Τότε είστε ελεύθεροι να τα δημοσιεύσετε χωρίς να τους αφήσετε να δουν την ιστορία σας !!


Απάντηση 4:

Εάν μεταβείτε στις ρυθμίσεις Snapchat όπου υπάρχουν οι επιλογές ιστορίας, υπάρχει μια περιοχή "Προσαρμοσμένη" όπου μπορείτε να επιλέξετε ποιος μπορεί να δει την ιστορία σας.