πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Facebook πριν από 48 ώρες


Απάντηση 1:

Όχι. Ωστόσο, μπορεί να πει εάν προσπαθεί να κοιτάξει το χρονοδιάγραμμά σας. Εάν αποκλείσετε κάποιον και χρησιμοποιεί έναν σύνδεσμο για να φτάσει στο χρονολόγιό σας, λαμβάνει μια σελίδα σφάλματος. Εάν τον ξεμπλοκάρετε, μπορεί να δει ό, τι επιτρέπεται να δει με βάση τις ρυθμίσεις απορρήτου σας.


Απάντηση 2:

Όχι. Δεν λαμβάνει ειδοποίηση για τον αποκλεισμό ή τον αποκλεισμό του ενδιαφερόμενου. Ακόμα κι αν είστε φίλος στο Facebook, δεν θα λαμβάνει καμία ειδοποίηση σχετικά με αυτό, ούτε κανένα email. Μόλις ξεμπλοκαριστεί, το άτομο μπορεί να επισκεφθεί το χρονοδιάγραμμά σας και μπορείτε να επισκεφθείτε το δικό του.


Απάντηση 3:

Καταργήστε τον αποκλεισμό των αποκλεισμένων αιτημάτων φίλων σας στο Facebook

Βήματα για τον αποκλεισμό των αποκλεισμένων αιτημάτων φίλων σας: -

1. Πρώτα πηγαίνετε στο

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε

και θα πρέπει να μεταβείτε στο πλαίσιο σύνδεσης, αλλά δεν χρειάζεται να συνδεθείτε, απλώς κάντε κλικ στο ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Καταργήστε τον αποκλεισμό των αποκλεισμένων αιτημάτων φίλων σας στο Facebook

Απάντηση 4:

Επειδή δεν βρίσκεστε στη λίστα φίλων του, δεν θα λάβετε ειδοποίηση, αλλά εάν αποκλείσετε μια σελίδα, τότε ο διαχειριστής αυτής της σελίδας μπορεί να λάβει ειδοποίηση ..