πώς να αποκλείσετε μηνύματα κειμένου στο galaxy s6 message +


Απάντηση 1:

Εξαρτάται από το εάν αποκλείετε τα μηνύματα μέσω προγραμματισμού σε κινητό τηλέφωνο ή μέσω του παρόχου κινητής τηλεφωνίας. Εάν μέσω του παρόχου το μήνυμα δεν φτάσει σε εσάς και πιθανότατα θα λάβουν ένα σφάλμα. Αυτό συμβαίνει επειδή το μήνυμα δεν θα δημοσιεύτηκε στον διακομιστή παρόχων. Τώρα, εάν γίνεται στη συσκευή σας Android, ο τρόπος χειρισμού του θα είναι συγκεκριμένος για την εφαρμογή. Επομένως, εάν ο προγραμματιστής ήθελε θα μπορούσε να λάβει το μήνυμα και να το αρχειοθετήσει κάπου κρυμμένο από την προβολή. Θα μπορούσαν επίσης να τα αποθηκεύσουν στα δεδομένα εφαρμογών σε ξεχωριστή τοποθεσία βάσης δεδομένων. Θα μπορούσαν επίσης κατά τη λήψη του μηνύματος να το διαγράψουν όλα μαζί. Σε διάσειση εάν γινόταν μέσω του παρόχου, πιθανότατα θα λάμβαναν ένα σφάλμα. Εάν γίνει μέσω μιας εφαρμογής Android, δεν θα λάβουν σφάλμα, εκτός εάν η εφαρμογή που χρησιμοποιείτε 2 είναι η ίδια και η εφαρμογή έχει κάτι ενσωματωμένο για να ειδοποιήσει τον αποστολέα ενός μπλοκ. Εάν γίνει με αυτόν τον τρόπο, πιθανότατα να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων Google. Αυτό θα το κάνει τεχνικά να μην είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, καθώς χρησιμοποιούν κινητό Διαδίκτυο αντί για τους παρόχους και η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των μηνυμάτων κειμένου θα ήταν αδύνατη εκτός αν έχετε μια ριζωμένη συσκευή.


Απάντηση 2:

Κανενα απο τα δυο. Εάν αποκλείω ένα μήνυμα, δεν στέλνω κανένα. Δεν νομίζω ότι θα το έκανα; Όμως, στο Facebook, εάν αποκλείσετε ένα άτομο, δεν μπορείτε να του στείλετε μηνύματα. Δεν νομίζω ότι το Android είναι διαφορετικό. Και πάλι, γιατί θα θέλατε; Εάν η ερώτηση σημαίνει, εάν αποκλείσετε κάποιον και σας στείλει ένα κείμενο, τι βλέπουν…; Εξαρτάται από τον μεταφορέα. Είχα κάποια αποτυχία, με ένα μήνυμα σφάλματος και άλλοι περνούν, ή παραδίδουν, αλλά δεν παραδίδουν. Και αν τα ξεκλειδώσω κάποια στιγμή στο μέλλον, τότε ξαφνικά έρχονται όλα τα κείμενα που στέλνουν.


Απάντηση 3:

Εμφανίζεται όπως στάλθηκε στο τέλος τους, αλλά το τηλέφωνό σας δεν θα σας ειδοποιήσει ή δεν θα σας δείξει ότι είναι ακόμη εκεί. Το τηλέφωνό σας βασικά παραπλανά τον αποστολέα να σκεφτεί ότι δεν είναι αποκλεισμένοι, ένα πολύ τυπικό πράγμα με το να αποκλείεται δεν είναι να γνωρίζει ότι είστε.

(Ορκίζομαι εάν το Quora το χαρακτηρίζει ως "Χρειάζεται βελτίωση", θα φωνάξω).


Απάντηση 4:

Κυρίως όταν ένα άτομο αποκλείει έναν αποστολέα μηνυμάτων όλα τα μελλοντικά του μηνύματα θα αποθηκεύονται σε μια αποκλεισμένη ενότητα ή φάκελο.

Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει πιθανότητα λήψης μηνύματος σφάλματος κατά την αποστολή εάν ένα άτομο έχει αποκλειστεί. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν ένα άτομο δίνει εντολή στο τηλέφωνό του να αποκλείσει έναν αριθμό, το μπλοκ εφαρμόζεται σε αυτό το τηλέφωνο και όχι σε άλλα τηλέφωνα. Παρομοίως, εάν το μπλοκ εφαρμόζεται από την πλευρά του χειριστή, ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση το μήνυμα θα πάει πρώτα στον χειριστή και μετά θα αποκλειστεί.


Απάντηση 5:

Δεν θα μπορείτε να στείλετε μήνυμα σε κάποιον εάν αποκλείσατε κάποιον. Αν κάποιος σας μπλοκάρει τότε είναι η διαφορετική περίπτωση. Οι χρήστες που σας αποκλείουν δεν θα μπορούν να δουν και να απαντήσουν στα μηνύματά σας. Δεν θα πει τίποτα εάν χρησιμοποιείτε το Whats App και εξαρτάται από τον τύπο της εφαρμογής που χρησιμοποιείτε.


Απάντηση 6:

Εάν προσπαθήσετε να στείλετε ένα μήνυμα σε κάποιον που σας έχει αποκλείσει, θα δείτε αυτό το μήνυμα αφού κάνετε κλικ στην επιλογή Αποστολή.


Απάντηση 7:

Πώς μπορεί να τους ειδοποιήσει ότι έχουν αποκλειστεί;


Απάντηση 8:

Η αποστολή SMS μου είναι αποκλειστική